Det vi ved – det vi kan

Mød nogle af verdens mest markante stemmer i international topforskning og samfundsdebat, når Carlsbergfondet sammen med Politiken og Københavns Universitet blænder op for samtalerækken Det vi ved – det vi kan.

Samtalerækkens første forelæser var historiker Timothy Garton Ash.

Den britiske historiker fra Oxford University og klummeskribent ved The Guardian Timothy Garton Ash talte om Europas nedbrydning, populisme og behovet for ytringsfrihed.
Se eller hør forelæsningen på video her

Her formidles og debatteres den nyeste viden inden for et bredt spektrum af discipliner med særlig fokus på videnskabelige nybrud, der kan bidrage til at løse aktuelle, globale samfundsudfordringer.

Hvorfor Det vi ved – det vi kan

Formålet med samtalerækken er at give et dansk publikum mulighed for at møde internationale forskningskapaciteter. Samtalerækken skal således sætte fokus på og skabe debat om væsentlige problemstillinger i dialog med et dansk publikum.

Det vi ved – det vi kan er arrangeret i et samarbejde mellem Politiken, Københavns Universitet og Carlsbergfondet med støtte fra Carlsberg Mindelegat. Arrangementerne er gratis, men tilmelding nødvendig.