Til oversigt

Lyt til Carlsbergfondets forskere i ”24 Spørgsmål til Professoren”

Nyt program på Radio 24Syv tager videnskaben under kyndig behandling. Programmet, der er produceret i samarbejde med Carlsbergfondet og har videnskabsjournalist, ph.d. Lone Frank som vært, sendes hver lørdag kl. 15 og som efterfølgende podcast. Mød også forskere støttet af Carlsbergfondet.

Kan ens personlige forhold til virus og bakterier hænge sammen med ens holdninger til indvandring? Hvordan stod det til med danskheden i stenalderen? Er det menneskets helt særlige indbyggede trang til at samarbejde, der adskiller os fra vores behårede slægtninge?

Få svar på spørgsmålene og andre af livets store gåder i Radio 24Syvs ugentlige program ”24 Spørgsmål til Professoren”, der produceres i samarbejde med Carlsbergfondet. Programmets vært Lone Frank tager sammen med udvalgte forskere videnskaben ved vingebenet og anlægger nye, overraskende vinkler på velkendte problemstillinger inden for velkendte problemstillinger.

Mød Carlsbergfondets forskere

Professor Andreas Roepstorff, der sidste år modtog Carlsbergfondets Forskningspris, gæstede Lone Frank til en snak om ”Homo cooperansis – det samarbejdende menneske” den 5. november 2016. Og på lørdag kan du høre professor Rubina Raja i samtale med Lone Frank om de over 3000 kendte gravportrætter fra Palmyras korte storhedstid, som hun bruger til at forstå livet i en by med mange folkeslag og endnu flere guder.

Hent postcast og læs mere om programmet


Til oversigt