Fredag den 15. juni | Carlsbergfondet

Carlsbergfamilien på Folkemødet

Fredag den 15. juni

Fredag 15. juni - Carlsbergfamiliens program på Folkemødet 2018

9:30-9:35

Velkomst og dagens program
Anne-Marie Skov, direktør i Tuborgfondet.

9:35-9:55

Godmorgen: minikoncert, fællessang og morgenmad - Nana Jacobi
Kom og syng dagen i gang. Nana Jacobi giver minikoncert og inviterer til fællessang. Dining on Wheels står klar med salg af morgenmad og brunch fra deres luksus food trucks. 

10:30-11:00

Hvordan kan virksomheder og civilsamfund i partnerskab drive en bæredygtig udvikling?
Tre topledere i samtale om bæredygtighed som et grundvilkår og hovedfokus for fremtidens virksomheder. Bo Øksnebjerg, generalsekretær i WWF Danmark. Lars Fæste, senior partner & managing director, The Boston Consulting Group. Anders Bering, vice president, corporate affairs, Carlsberg Group.

11:00-11:30

24 Spørgsmål til Professoren: Klemens Kappel og Lone Frank
Jo mere intelligent, jo bedre er man til at narre sig selv. Videnskabsjournalist Lone Frank og filosof Klemens Kappel i en samtale om fakta-resistens, informationsoverload og det postfaktuelle samfund.

12:00-12:45

God fondsledelse i Danmark – dens betydning og udvikling
Sammen med Komitéen for god FondsledelseDI og Bestyrelsesforeningen inviterer vi til drøftelse af de erhvervsdrivende fondes samfundsmæssige betydning og vigtigheden af god fondsledelse. Panelet består af Erhvervsminister Brian Mikkelsen, Tine Roed(DI), Lars Rebien Sørensen (Novo Nordisk Fonden) og Flemming Besenbacher (Carlsbergfondet).

14:00-14:30

24 Spørgsmål til Professoren: Rubina Raja og Lone Frank
Når du kender din fortid, kan du forstå din nutid og forme din fremtid. Videnskabsjournalist Lone Frank inviterer professor i klassisk arkæologi Rubina Raja til en snak om hendes forskning og vigtigheden af en bred forståelse af vores historie og kulturarv.

15:00-17:30
Vi tester styrken af tværsektorielt samarbejde
Frivilligrådet og Tuborgfondet har iværksat Akademiet for Social Innovation med visionen om at skabe et uafhængigt forum, der bygger bro mellem samfundets sektorer og bidrager til at løse sociale problemer. På Folkemødet åbner vi dørene for nysgerrige og zoomer ind på både styrker og udfordringer, når vi sammen udvikler innovative løsninger på sociale problemer.
18:00-18:45
Videnskab|Lidenskab: Rebecca Adler-Nissen og Bjørn Nørgaard
Vi sætter videnskaben og kunsten i stævne til en samtale om LØGN. Videnskabsjournalist Lone Frank i dialog med billedkunstner Bjørn Nørgaard og professor Rebecca Adler-Nissen, der i øjeblikket forsker i digital disinformation.  
21:30-23:00
Vi markerer Natteravnenes 20 års jubilæum med fælles optog
Fællesskab er at passe på hinanden. Vær med til at fejre Natteravnenes 20 års jubilæum med et lys-optog gennem Allinges gader. Vi starter på Kæmpestranden kl. 22.00 og slutter ved Carlsbergfamiliens telt på Nørregade kl. 23.00.

Tilbage til Folkemødesiden

Torsdag d. 14. juni

Lørdag d. 16. juni