Lørdag den 16. juni | Carlsbergfondet

Carlsbergfamilien på Folkemødet

Lørdag den 16. juni

Lørdag 16. juni - Carlsbergfamiliens program på Folkemødet 2018

9:30-9:35

Velkomst og dagens program
Karsten Ohrt, bestyrelsesformand for Ny Carlsbergfondet.

9:35-9:55

Godmorgen: minikoncert, fællessang og morgenmad – Camille Jones
Vi starter dagen med fællesskab og roligt tempo, når Camille Jones giver minikoncert og inviterer til fællessang. Dining on Wheels står klar med salg af morgenmad og brunch fra deres luksus food trucks.

10:30-11:00

Værknært! Kunstens betydninger
Den kritiske og analytiske læsning af billeder synes mere relevant end nogensinde, ikke mindst taget vores billedhektiske hverdag i betragtning. Museumsdirektør Mikkel Bogh leverer værknære læsninger af kunst fra Statens Museum for Kunst. Bliv en tanke eller to klogere på kunsten.

11:00-11:45

Tænk cirkulært - hvordan forankrer vi cirkulær økonomi?
Mød repræsentanter fra erhvervsliv og forbrugerorganisationer i en spændende samtale om forankringen af cirkulær økonomi i erhvervslivet og i det danske samfund. Selina Juul, bestyrelsesformand og stifter af Stop Spild Af Mad. Dorthe Petersen, direktør for Meyers Madhus. Mads Hvitved Grand, Kommunikationsdirektør, Salling Group. Flemming Besenbacher, formand for regeringens Advisory Board for cirkulær økonomi og bestyrelsesformand for Carlsberg A/S, Carlsbergfondet og Tuborgfondet. 

12:00-13:00

Engagements-Jeopardy med kulturminister Mette Bock
Frontløberne og Ungdomsbureauet inviterer til Engagements-Jeopardy. Dyst i discipliner som mod, fællesskab og handlekraft og se om du kan slå kulturminister Mette Bock.

13:30-14:00
Tag en tænkepause - om SANDHED
Sammen med Århus Universitetsforlag inviterer vi til en tænkepause med fremragende formidling af vigtig viden, når professor i videnskabshistorie, Helge Kragh, gør dig klogere på begrebet sandhed.
14:00-15:00
Fake news og fremtidens offentlige topledelse
Sammen med SAS Institute inviterer vi til en samtale om vilkårene for offentlig topledelse i vores post-Trump-chok-tid. Hvordan tackler man som offentlig leder bedst det nye medietempo? Hvordan kan man reagere, inden man har haft tid til at få fakta helt på plads? Henning Thiesen, direktør for Beredskabsstyrelsen og formand for DJØF. Marie Bender Foltman, vice president i PenSam. Lars Kirdan, nordisk direktør for Forretningsudvikling hos SAS Institute.  
15:00-16:00
Ungdommens forandringskraft
Netværket af Ungdomsråd inviterer alle med, når vi sætter gang i det interaktive ungdomsspil og sætter fokus på, at vi alle – ung som gammel – har et ansvar for at prioritere og investere i de unge.
16:30-17:20
Guardeuropa eller Den u-endelige catwalk
Oplev den aparte catwalk, der giver kunstens bud på en mulig retning uden begyndelse og afslutning. Performance med Bjørn Nørgaard, Anne Mette Schultz og Nanna Abell

Tilbage til Folkemødesiden

Torsdag d. 14. juni

Fredag d. 15. juni