Carlsbergfondet
Til oversigt

Masterclass: Science camp for udskolingselever

Går du i 8. – 10. klasse og er naturvidenskabelig interesseret? Så kan du i dagene 5. til 7. april 2019 deltage i Ungdommens Naturvidenskabelige Forenings ’Masterclass’, som er en mini-science camp for unge, der har lyst til at lære mere om naturvidenskab. Carlsberg Mindelegat støtter Masterclass, der har frist for tilmelding den 4. april.

Masterclass er en mini-science-camp, som skal give elever i udskolingen et indtryk af, hvad naturvidenskab efter folkeskolen er, og hvor det kan føre hen. Campen vil dække fire overordnede emner: Biologi, fysik, kemi og matematik. Hvert af disse vil have deres egne workshops, hvor der vil være laboratoriearbejde, klasseundervisning og opgaveregning.

Den første dag vil deltagerne blive delt op i små grupper på ni personer, som får intensiv undervisning i et af fagene. Dagen efter bliver deltagerne blandet og skal lave eksperimenter og løse opgaver der trækker på flere af fagene. På den måde får alle mulighed for at snuse til alle fagene, men også for at blive eksperter på et område.

Praktisk information

På hver workshop vil der være to undervisere, som til daglig studerer faget og selv har lagt det faglige program. De vil vise, hvad forskellen på fagene er, og hvad der gør fagene sjove og spændende.

Masterclass foregår på NEXT Sukkertoppen Gymnasium i Valby. For at deltage skal man gå i folkeskolen og helst på 8. klassetrin eller derover.

Tilmelding foregår hos Ungdommens Naturvidenskabelige Forening

Spørgsmål rettes ligeledes til Ungdommens Naturvidenskabelige Forening på +45 30121999 eller knut@unf.dk

Læs mere om Ungdommens Naturvidenskabelige Forening
Til oversigt