Ny sekretariatschef i Carlsbergfamilien | Carlsbergfondet
Til oversigt

Ny sekretariatschef i Carlsbergfamilien

Tuborgfondet har fundet en ny sekretariatschef efter Anne-Marie Skovs afgang. Det bliver den 51-årige Peter Giacomello, som kommer fra en stilling som Sponsorship- and Reputation Director i Carlsberg Danmark.

Den nye sekretariatschef i Tuborgfondet, Peter Giacomello, kommer fra en stilling som Sponsorship- and Reputation Director i Carlsberg Danmark.

Den 1. april afløser Peter Giacomello Anne-Marie Skov, der fortsætter som bestyrelsesformand i Tuborgfondet. Ansættelsesudvalget har været igennem en lang og grundig proces med de 300 ansøgere, der søgte stillingen som sekretariatschef. Peter Giacomello er valgt, fordi han har en meget spændende baggrund fra både erhvervsliv og kulturelle organisationer.

”Peter Giacomello har været souschef og stedfortrædende for direktøren i VEGA og siden 2008 ansat i Carlsberg Danmark, hvor han har haft det overordnede ansvar for porteføljen af sponsorater og partnerskaber. Han har således over årene opbygget et meget stort netværk i både erhvervsliv og civilsamfundsorganisationer, og det passer perfekt til vores strategi,” siger Anne-Marie Skov. 

Peter Giacomello udtaler:

”For mig er det en drøm, der går i opfyldelse. Tuborgfondet har været et af mine personlige fyrtårne i forhold til, hvordan vi kan gøre en forskel i samfundet, når gode kræfter, spændende ideer og fondsmidler finder sammen. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med arbejdet og til at bygge videre på det, fondet har udviklet sammen med dygtige kolleger i sekretariatet og samarbejdspartnere.” 

Bestyrelsesformand i Carlsbergfondet Flemming Besenbacher siger om valget af Peter Giacomello:

”Jeg er glad for, at vi har fundet en rigtig god afløser for Anne-Marie Skov. Jeg er sikker på, at Peter Giacomello er den rette til at videreføre det gode arbejde og den nye strategi, som Anne-Marie Skov har stået i spidsen for siden 1. januar 2015. Vi byder i Carlsbergfondet Peter Giacomello velkommen i Carlsbergfamilien og glæder os til et spændende og konstruktivt samarbejde.”

Om Tuborgfondet

Tuborgfondet blev etableret i 1931 og har siden 1991 været en afdeling under Carlsbergfondet. Tuborgfondets formål er at virke for samfundsgavnlige formål, særligt til støtte for dansk erhvervsliv.

Tuborgfondet arbejder for at styrke unges stemme, engagement og deltagelse i samfundets fællesskaber. Det gælder navnlig fællesskaberne i foreningslivet, lokalområder og på arbejdsmarkedet. Tuborgfondet uddelte i 2018 59 millioner kr.

Læs mere på Tuborgfondets hjemmesideTil oversigt