Carlsbergfondet udnævner ny sekretariatschef | Carlsbergfondet
Til oversigt

Carlsbergfondet udnævner ny sekretariatschef

Cille Grøndahl Mønsted bliver ny sekretariatschef i Carlsbergfondet. Cille Grøndahl Mønsted, der siden 1. juni 2021 har været fungerende sekretariatschef, tiltræder stillingen per 1. december i år.

Cille Grøndahl Mønsted har været ansat i Carlsbergfondet siden 2017. I 2020 blev hun udnævnt til kommunikationschef og i juni 2021 trådte hun ind som fungerende sekretariatschef.  

Cille Grøndahl Mønsted er 41 år og uddannet cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling fra Københavns Universitet. Udover sit virke i Carlsbergfondet har hun gennem de seneste år været ansat på både Ny Carlsberg Glyptotek samt i Ny Carlsbergfondet og har således oparbejdet et indgående kendskab til Carlsbergfamilien som helhed.

”Jeg er meget glad for, at Cille Grøndahl Mønsted nu træder ind i stillingen som sekretariatschef i Carlsbergfondet. Udover at være en meget respekteret og værdsat medarbejder og kollega, har Cille Grøndahl Mønsted gennem sine nu fire år i Carlsbergfondet udvist et fremragende talent for at favne hele fondets opgaveportefølje lige fra kommunikation til fondsfunktionen. Desuden har hun vist yderst stærke lederegenskaber, som vi i bestyrelsen sætter meget stor pris på,” udtaler Flemming Besenbacher.

Sekretariatet i CarlsbergfondetTil oversigt