Til oversigt

Folkemøde: Mød Carlsbergfamilien i Det Debatfri Telt

Den står på viden, dannelse og stærke fællesskaber snarere end polemik, provokation og polarisering, når Carlsbergfamilien deltager på Folkemødet i Allinge. Billedkunstner Bjørn Nørgaard har til lejligheden skabt et spektakulært telt, der danner ramme om et fyldigt program med samtaler, forskningsoplæg, kunstperformances, morgenkoncerter, workshops og ikke mindst tid og rum til fordybelse og eftertanke.

Trukket lidt væk fra havneområdets utallige debatscener har Carlsbergfamilien under Folkemødet i Allinge slået et enormt telt op på den gamle busvendeplads ved Nørregade 35. Det 216 kvadratmeter store telt er samlingspunkt for et program, der udspringer af Carlsbergfamiliens vidtrækkende virke inden for videnskab, kunst og stærke fællesskaber. Ambitionen med Carlsbergfamiliens program er at slå et slag for de klassiske dannelsesidealer; at skabe et rum for refleksion, dialog og indsigt blandt Folkemødets mange og hurtige meninger og diskussioner. 

Debatfri Telt

Folkemødet er et sandt epicenter for Danmarks debatterende offentlighed. Carlsbergfamiliens engagement i Folkemødet ligger i den overbevisning, at den sunde, konstruktive debat altid bør hvile på et fundament af viden og indsigt. Derfor lader vi eksperterne komme til orde i et format, der giver ro til den nysgerrige fordybelse. Invitationen til fordybelse ligger ligeledes i kunsten, som i form af kunstperformance, museumsfagligheder og minikoncerter er massivt til stede i Bjørn Nørgaards telt. Mød blandt andre Mette Bock, Brian Mikkelsen, Søren Pind, Morten Albæk, Christine Buhl Andersen, Rane Willerslev, Lone Frank, Rubina Raja, Rebecca Adler-Nissen, Bjørn Nørgaard, Mikkel Bogh og mange flere. 

Se det fulde program her

Carlsbergfamilien

Carlsbergfamilien omfatter verdens tredjestørste bryggeri, tre fonde, to kulturbærende museer og et forskningslaboratorium. Udover at bidrage med massiv støtte til forskningen på de danske universiteter støtter Carlsbergfondet Carlsberg Laboratorium og Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg. Ny Carlsbergfondet støtter kunsten, den kunstvidenskabelige forskning samt driften af Ny Carlsberg Glyptotek. Tuborgfondet engagerer sig i projekter og partnerskaber, der afspejler de tre grundlæggende værdier; fællesskab, frivillighed og folkelighed. Fondet har særligt fokus på, at unge bliver en aktiv del af samfundets fællesskaber på både arbejdsmarkedet og i civilsamfundet.

Folkemødebryggen - Carlsbergfamiliens pop-up øl

Carlsbergfamiliens samfundsstøttende initiativer inden for videnskab, kunst og kultur udspringer af overskuddet fra Carlsberg A/S. Med andre ord: It all comes from beer! Det markeres med en ny øl, skabt alene til Folkemødet af Carlsberg Laboratorium. Folkemødebryggen er udelukkende baseret på økologiske råvarer fra Bornholm og kan kun nydes ved Carlsbergfamiliens plads på Folkemødet. 

Se programmet for introduktion og ølsmagning

#CarlsbergFamilien 
#ItAllComesFromBeer

Følg de tre fonde på de sociale medier

Carlsbergfondet:   

Ny Carlsbergfondet:

Tuborgfondet:    

Folkemøde-programmet er arrangeret af de tre fonde i Carlsbergfamilien: Carlsbergfondet, Ny Carlsbergfondet og Tuborgfondet.Til oversigt