Livestreaming: Nye offentlige foredrag i naturvidenskab i foråret 2018 | Carlsbergfondet
Til oversigt

Livestreaming: Nye offentlige foredrag i naturvidenskab i foråret 2018

På tirsdag den 6. februar blændes der op for en ny sæson med livestreamede Offentlige foredrag i Naturvidenskab. I løbet af foråret kan du blandt andet blive klogere på myrer, menneskedyret homo sapiens samt relativitetsteori og gravitationsbølger. Foredragsserien arrangeres af Science and Technology, Aarhus Universitet i samarbejde med Carlsbergfondet

Benyt muligheden for at stifte nærmere bekendtskab med de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskaben, når engagerede forelæsere bevæger sig ind i naturvidenskabens kroge og udforsker alt fra biomolekyler og nanorobotter til Jordens og livets udvikling.  Takket være livestreaming af foredragene til kulturhuse, biografer, biblioteker, skoler m.m. kan du være med nærmest uanset hvor I landet, du befinder dig.

Se programmet for foråret

Mød to af Carlsbergfondets forskere

I foråret kan du opleve to af Carlsbergfondets bevillingshavere, nemlig professor Hans Kjeldsen fra Institut for Fysik og Astronomi, Aarhus Universitet og professor Peter Teglberg Madsen fra Institut for Bioscience - Zoofysiologi, Aarhus Universitet. De vil tale om henholdsvis homo sapiens’ adfærd som styret af biologi og forhistorie og de fascinerende verdener, som findes i Rummet milliarder af kilometer borte.

Følg med i hele landet

Foredragene livestreames fra Søauditorierne på Aarhus Universitet til biografer, biblioteker, folkeuniversiteter, kulturhuse, foreninger, forsamlingshuse, gymnasier og skoler mv. i en lang række byer i Danmark og udlandet. Foredragsholderne er fysisk til stede i følgende byer: Foulum, Horsens, Vejle og Aarhus (Søauditorierne).

Der er fri entré til alle semesterets foredrag. Foredragene bliver ikke offentlig tilgængelig på nettet efterfølgende.

Foredragsserien arrangeres af Science and Technology, Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet.

Har du spørgsmål om foredragene, kontakt da Julie Schmøkel eller Jens HolbechTil oversigt