TOMORROW TALKS: Ny samtaleserie om bæredygtighed ser dagens lys | Carlsbergfondet
Til oversigt

TOMORROW TALKS: Ny samtaleserie om bæredygtighed ser dagens lys

På tirsdag den 15. september går Danmarks nye bæredygtighedsplatform TOMORROW i luften med det første af fire planlagte samtale-events på Lundsgaard Gods i Kerteminde. Her kan man bl.a. opleve den tidligere Pulitzer Prize-vinder Thomas Friedman, der er med direkte fra New York. TOMORROW TALKS livestreames direkte til hele Danmark og er støttet af Carlsbergs Mindelegat for Brygger J.C. Jacobsen.

I næste uge får Danmark en ny landsdækkende samtalerække om bæredygtighed. Under titlen TOMORROW TALKS præsenteres nogle af tidens stærkeste nationale og internationale stemmer inden for bæredygtighedsområdet. Det første af fire events løber af stablen på Lundsgaard Gods i Kerteminde på tirsdag kl. 16-18. De resterende tre events vil blive afholdt i efteråret på LEGO House i Billund, KADK i København og Aarhus Universitet.

Alle events livestreames direkte til danskerne - helt gratis.

Se med her på tirsdag kl. 16 – 18

Man kan også deltage i selve eventet på Lundsgaards Gods. Hent billetter her

Samtaler om bæredygtig i nye formater

TOMORROW TALKS præsenterer i et to-timersprogram tre forskellige perspektiver på bæredygtighed og konkret handling i form af en videnskabelig opfordring, en samtale på tværs af to generationer og et internationalt perspektiv på den bæredygtige omstilling af vores samfund. Formaterne er døbt hhv. ’Videnskaben taler’, ’Generationer imellem’ og ’Let’s call’.

Det første samtaleevent byder under ’Let’s call’-formatet på den prisvindende amerikanske journalist og forfatter Thomas Friedman, der er med direkte fra New York i samtale med Alexandra Mousavizadeh over titlen ‘Transformational Leadership and The Power of The New Generation’. Friedman er ikke mindst kendt for at skrive om globale magtrelationer, forandringsprocesser, udviklingsmuligheder og politiske og sociale sammenbrud.

Oplev desuden under formatet ’Videnskaben taler’ lektor på Roskilde Universitet og formand for andelsgaarde.dk Rasmus Willig givet sit bud på, hvordan man skaber forandring, når man skal gå fra at være en ideologisk konkurrencestat til en stat, der bygger på bæredygtige principper i løbet af et årti.

Lyt også under formatet ’Generationer imellem’ til forfatter og chefredaktør på Information Rune Lykkeberg og engagementschef i Verdens Bedste Nyheder Clara Halvorsen i samtale under titlen ’Klimakamp, håb og retten til fremtiden’.  

Om TOMORROW

TOMORROW er en ny bæredygtighedsplatform, som har til formål at skabe positiv forandring og konkret handling på tværs af civilsamfund, videnskab og erhvervsliv. Ambitionen med den er at motivere den enkelte til aktivt at være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid. TOMORROW er støttet af bl.a. Carlsbergs Mindelegat for Brygger J.C. Jacobsen og Tuborgfondet.

TOMORROW ønsker, at alle skal kunne deltage i TOMORROW TALKS uanset køn, alder, geografisk placering eller den aktuelle corona-situation. Derfor bliver alle fire events livestreamet.

Besøg TOMORROWs hjemmeside her
Til oversigt