Formidling og kommunikation

Retningslinjer for kommunikation af din bevilling.

Publiceret:

01.05.2024

Carlsberg Mindelegat ønsker at udbrede kendskabet til forskning og videnskab i samfundet. Derfor opfordrer vi vores bevillingshavere til at formidle eller på anden vis kommunikere deres projekter.

På Carlsbergfondets kommunikationskanaler formidler vi udvalgte projekter støttet med midler fra Carlsberg Mindelegat. Vi modtager derfor gerne henvendelser fra vores bevillingshavere, når realiserede projekter offentliggøres. Relevant information såsom pressemateriale, tidspunkt for offentliggørelse mv. kan sendes til cfgrant@carlsbergfoundation.dk. Vi vurderer herefter, om materialet kan omsættes til formidling, der passer til vores formater, platforme og målgrupper. 

Når du formidler

Vi opfordrer vi til, at du oplyser, at dit projekt er støttet med midler fra Carlsberg Mindelegat. Ligeledes i forbindelse med anden formidling af projektet og i kontakt med pressen.

I forbindelse med formidling på sociale medier opfordrer vi dig til at tagge @CarlsbergMindelegat, så vi kan bakke op om budskaberne. Carlsbergfondet, som administrerer Carlsberg Mindelegat, er til stede på Facebook, X, Instagram og LinkedIn.  

Carlsberg Mindelegats logo

Brug gerne Carlsberg Mindelegats logo i forbindelse med dit projekt, og hvor det ellers skønnes relevant.

Newsletter

Are you a researcher and interested in news related to our calls and grants? Or do you want to keep up with news about the foundation? Then sign up for one of our newsletters here.