Podcast: Er et grønt regnskab muligt og hvordan?

Publiceret:

12.01.2020

Tags:

Folkemødet 2019: Samtale med Peter Birch Sørensen og Ida Auken. Miljøøkonomer har igennem en årrække diskuteret, hvordan man på en valid måde kan inddrage værdien af miljøet og naturen i de økonomiske modeller.

I denne samtale diskuterer professor Peter Birch Sørensen og Ida Auken (MF) mulighederne for at inddrage miljøhensyn i tilrettelæggelsen af den økonomiske politik i Danmark. Samtalen modereres af journalist Nynne Bjerre Christensen og kredser om Peter Birch Sørensens aktuelle forskningsprojekt. 

Podcast

Er et grønt regnskab muligt og hvordan?

00.00
00.00

Folkemødet

Hvert år er Carlsbergfamilien til stede på Folkemødet i eget telt med et omfattende program. Her inviterer vi til debatter, forskersamtaler, kunstperformances, koncerter og ikke mindst rum til fordybelse og eftertanke. De fleste samtaler om forskning bliver optaget og udgivet som podcast, så flere kan få glæde af dem.

Lyt til alle podcasts fra Folkemødet

Abonnér på nyt fra Carlsbergfondet

Ønsker du at følge med i vores videnformidling og aktiviteter generelt? Eller er du forsker og interesseret i nyheder, der vedrører vores opslag og uddelinger? Så tilmeld dig et af vores nyhedsbreve.