Podcast: Fødevaresikkerhed for fremtiden

Publiceret:

25.08.2023

Tags:

Folkemødet 2023: Verdens befolkning vokser, og klimaforandringerne skaber udfordringer, der sætter fødevaresikkerheden under pres. Vi har derfor brug for at udvikle mere bæredygtige og effektive måder at producere mad på. Bliv klogere på bl.a. en ny, lynhurtig forædlingsteknologi, der kan forbedre planters kvalitet og gøre dem mere robuste over for varme og tørke. Og få mere at vide om fordelene ved regenerativt landbrug, der øger biodiversiteten og fjerner CO2 fra atmosfæren.

Lyt til samtale mellem forskningsdirektør ved Carlsberg Laboratorium Birgitte Skadhauge, landmand med speciale i regenerativt landbrug Søren Ilsøe, CEO for Instituttet for Fremtidsforskning Daria Krivonos og ph.d.-stipendiat ved Københavns Universitet Amalie Kofoed Bendtsen. Debatten er en liveoptagelse fra årets folkemøde afholdt i Carlsbergfamiliens telt. Moderator er videnskabsredaktør Lasse Foghsgaard.

Podcast

Fødevaresikkerhed for fremtiden

00.00
00.00

Folkemødet

Hvert år er Carlsbergfamilien til stede på Folkemødet i eget telt med et omfattende program. Her inviterer vi til debatter, forskersamtaler, kunstperformances, koncerter og ikke mindst rum til fordybelse og eftertanke. De fleste samtaler om forskning bliver optaget og udgivet som podcast, så flere kan få glæde af dem.

Lyt til alle podcasts fra Folkemødet

Abonnér på nyt fra Carlsbergfondet

Ønsker du at følge med i vores videnformidling og aktiviteter generelt? Eller er du forsker og interesseret i nyheder, der vedrører vores opslag og uddelinger? Så tilmeld dig et af vores nyhedsbreve.