Podcast: Har corona ændret vores syn på videnskab?

Publiceret:

29.08.2021

Tags:

Folkemødet 2021: Med corona-krisen blev forskning og videnskab pludselig en del af hverdagen for både den almindelige borger, medier og politikere. Men kan befolkningen håndtere kompleks videnskabelig information? Og er det overhovedet ønskeligt, at forskning rykker tættere på politik?

Hør professorerne Lone Simonsen og Michael Bang Petersen, chefredaktør på Dagbladet Information Rune Lykkeberg og folketingsmedlem for Radikale Venstre Stinus Lindgreen i samtale modereret af journalist Nynne Bjerre Christensen.

Podcast

Har corona ændret vores syn på videnskab?

00.00
00.00

Folkemødet

Hvert år er Carlsbergfamilien til stede på Folkemødet i eget telt med et omfattende program. Her inviterer vi til debatter, forskersamtaler, kunstperformances, koncerter og ikke mindst rum til fordybelse og eftertanke. De fleste samtaler om forskning bliver optaget og udgivet som podcast, så flere kan få glæde af dem.

Lyt til alle podcasts fra Folkemødet

Abonnér på nyt fra Carlsbergfondet

Ønsker du at følge med i vores videnformidling og aktiviteter generelt? Eller er du forsker og interesseret i nyheder, der vedrører vores opslag og uddelinger? Så tilmeld dig et af vores nyhedsbreve.