Podcast: Hvordan kan videnskab spille en større rolle i dansk politik?

Publiceret:

23.06.2024

Tags:

Folkemødet 2024: Hvordan kan vi sikre, at politiske beslutninger i højere grad baseres på solid forskning og ikke blot på kortsigtede interesser? Og hvordan baner vi vejen for, at politikere får adgang til den mest aktuelle viden, når de skal lovgive?

Hør fhv. EU-kommissær, Connie Hedegaard, uddannelses- og forskningsminister Christina Egelund, professor Michael Bang Petersen og direktør Sigge Winther Nielsen debattere, hvorfor forskere er centrale, når fremtidens policy-værktøjer skal udvikles.

Bliv også klogere på, om fast videnskabelig rådgivning kan spille en central rolle i at forme fremtidens politiske landskab i Danmark og styrke politiske beslutninger på tværs af spektret fra grøn omstilling til teknologisk innovation.

Moderator er journalist Nynne Bjerre Christensen.

Podcast

Hvordan kan videnskab spille en større rolle i dansk politik?

00.00
00.00

Folkemødet

Hvert år er Carlsbergfamilien til stede på Folkemødet i eget telt med et omfattende program. Her inviterer vi til debatter, forskersamtaler, kunstperformances, koncerter og ikke mindst rum til fordybelse og eftertanke. De fleste samtaler om forskning bliver optaget og udgivet som podcast, så flere kan få glæde af dem.

Lyt til alle podcasts fra Folkemødet

Abonnér på nyt fra Carlsbergfondet

Ønsker du at følge med i vores videnformidling og aktiviteter generelt? Eller er du forsker og interesseret i nyheder, der vedrører vores opslag og uddelinger? Så tilmeld dig et af vores nyhedsbreve.