Podcast: Misinformation og fjendtligt adfærd på de sociale medier

Publiceret:

24.11.2019

Tags:

Folkemødet 2019: Rebecca Adler-Nissen, Vincent Hendricks og Michael Bang Petersen. Misinformation på sociale medier er et væsentligt samfundsproblem, der er med til svække borgernes adgang til troværdig digital information.

I denne særudgave af radioprogrammet 24 Spørgsmål til Professoren, der er optaget på Folkemødet 2019, diskuterer videnskabsjournalist Lone Frank og tre af Carlsbergfondets forskere fake news og fjendtlig adfærd på nettet – hvad er konsekvenserne? Og hvordan bekæmper vi det?

Podcast

Misinformation og fjendtligt adfærd på de sociale medier

00.00
00.00

Folkemødet

Hvert år er Carlsbergfamilien til stede på Folkemødet i eget telt med et omfattende program. Her inviterer vi til debatter, forskersamtaler, kunstperformances, koncerter og ikke mindst rum til fordybelse og eftertanke. De fleste samtaler om forskning bliver optaget og udgivet som podcast, så flere kan få glæde af dem.

Lyt til alle podcasts fra Folkemødet

Abonnér på nyt fra Carlsbergfondet

Ønsker du at følge med i vores videnformidling og aktiviteter generelt? Eller er du forsker og interesseret i nyheder, der vedrører vores opslag og uddelinger? Så tilmeld dig et af vores nyhedsbreve.