Podcast: Når energiforsyning bliver et våben

Publiceret:

30.07.2023

Tags:

Folkemødet 2023: Hvad sker der, når energiforsyning bliver et våben? Sikkerhedsforsker Trine Villumsen Berling fortæller om, hvordan Nato efter den kolde krig fejldefinerede sikkerhedspolitikken. Hun gør os også klogere på, hvorfor Vesten har negligeret betydningen af historie og kultur, mens man har forstået den i Øst.

Hør liveudgave af '24 spørgsmål til professoren' med seniorforsker Trine Villumsen Berling og videnskabsjournalist Lone Frank. Samtalen er en optagelse fra årets folkemøde afholdt i Carlsbergfamiliens telt.

Podcast

Når energiforsyning bliver et våben

00.00
00.00

Folkemødet

Hvert år er Carlsbergfamilien til stede på Folkemødet i eget telt med et omfattende program. Her inviterer vi til debatter, forskersamtaler, kunstperformances, koncerter og ikke mindst rum til fordybelse og eftertanke. De fleste samtaler om forskning bliver optaget og udgivet som podcast, så flere kan få glæde af dem.

Lyt til alle podcasts fra Folkemødet

Abonnér på nyt fra Carlsbergfondet

Ønsker du at følge med i vores videnformidling og aktiviteter generelt? Eller er du forsker og interesseret i nyheder, der vedrører vores opslag og uddelinger? Så tilmeld dig et af vores nyhedsbreve.