Podcast om Romerriget: Grav fortiden frem med Jan Kindberg

Foto: Dennis Morton

Publiceret:

31.10.2021

Tags:

RomerRiget om Romerriget #3: Arkæologien er historiens byggeplads. Gennem de underjordiske levn, graves historien frem og tegner et billede af fortiden. Historien med stort H findes altså ikke, hvis du spørger Knud Romer. Den er i konstant forandring.

I ‘RomerRiget om Romerriget’ genopliver Knud Romer sit populære radioprogram ’Romerriget’, men denne gang tager han titlen bogstaveligt. Til denne samtale har han besøg af arkæolog Jan Kindberg, som lige nu leder en stor udgravning på Cæsars Forum i Rom.

Podcast

Antikkens filosofi er overalt med Gorm Tortzen

00.00
00.00

Forfatter Knud Romer genopliver sit populære radioprogram Romerriget fra Radio24Syv på Golden Days festivalen 2021 under temaet ’Antikken’. I fem samtaler med eksperter i antik kultur og samfund belyser Knud Romer livet, filosofien og myterne i oldtidens Rom. Samtalerne er liveoptagelser fra Golden Days 2021 – gennemført med støtte fra Carlsbergfondet.

Abonnér på nyt fra Carlsbergfondet

Ønsker du at følge med i vores videnformidling og aktiviteter generelt? Eller er du forsker og interesseret i nyheder, der vedrører vores opslag og uddelinger? Så tilmeld dig et af vores nyhedsbreve.