Podcast om Romerriget: Historien om Romerriget med Rune Frederiksen

Foto: Malthe Ivarsson

Publiceret:

19.10.2021

Tags:

RomerRiget om Romerriget #1: Det hele starter med to små drenge, der dier hos en ulv – i hvert fald ifølge de mytiske sagn. Men hvordan opstår Romerriget egentlig? Hvorfor falder det igen? Og hvad sker der derimellem?

I ’Romerriget om Romerriget’ genopliver Knud Romer sit populære radioprogram ’Romerriget’, men denne gang tager han titlen ganske bogstaveligt. Sammen med arkæolog Rune Frederiksen tegner han her de helt store linjer i en af de mest skelsættende og spektakulære perioder i europæisk historie.

Podcast

Historien om Romerriget med Rune Frederiksen

00.00
00.00

Forfatter Knud Romer genopliver sit populære radioprogram Romerriget fra Radio24Syv på Golden Days festivalen 2021 under temaet ’Antikken’. I fem samtaler med eksperter i antik kultur og samfund belyser Knud Romer livet, filosofien og myterne i oldtidens Rom. Samtalerne er liveoptagelser fra Golden Days 2021 – gennemført med støtte fra Carlsbergfondet.

Abonnér på nyt fra Carlsbergfondet

Ønsker du at følge med i vores videnformidling og aktiviteter generelt? Eller er du forsker og interesseret i nyheder, der vedrører vores opslag og uddelinger? Så tilmeld dig et af vores nyhedsbreve.