Podcast om Romerriget: Imperiets fald med Peter Fibiger Bang

Foto: Malthe Ivarsson

Publiceret:

14.11.2021

Tags:

RomerRiget om Romerriget #5: Romerriget faldt ­– det kræver vist ingen spoiler alert. Efter en gylden æra på næsten et halvt årtusind faldt det. Men hvorfor? Spændte imperiets egne logikker ben for sig selv? Og hvordan har historien gentaget sig siden da?

I ‘RomerRiget om Romerriget’ genopliver Knud Romer sit populære radioprogram ’Romerriget’, men denne gang tager han titlen bogstaveligt. Gæst i femte og sidste afsnit er historiker Peter Fibiger Bang, og sammen gennemgår de her opskriften på både Romerrigets storhed og fald.

Podcast

Imperiets fald med Peter Fibiger Bang

00.00
00.00

Forfatter Knud Romer genopliver sit populære radioprogram Romerriget fra Radio24Syv på Golden Days festivalen 2021 under temaet ’Antikken’. I fem samtaler med eksperter i antik kultur og samfund belyser Knud Romer livet, filosofien og myterne i oldtidens Rom. Samtalerne er liveoptagelser fra Golden Days 2021 – gennemført med støtte fra Carlsbergfondet.

Abonnér på nyt fra Carlsbergfondet

Ønsker du at følge med i vores videnformidling og aktiviteter generelt? Eller er du forsker og interesseret i nyheder, der vedrører vores opslag og uddelinger? Så tilmeld dig et af vores nyhedsbreve.