Podcast om Romerriget: Kejser no. 1 med Trine Arlund Hass

Foto: Dennis Morton

Publiceret:

07.11.2021

Tags:

RomerRiget om Romerriget #4: Han skabte grobunden for Romerriget, var hærfører for utallige slag og lagt navn til selve det at være diktator. Gajus Julius Cæsar er en af historiens mest ikoniske skikkelser. Men hvem var han?

I ‘RomerRiget’ om Romerriget’ genopliver Knud Romer sit populære radioprogram ’Romerriget’, men denne gang tager han titlen bogstaveligt. Filolog Trine Arlund Hass er gæst i dagens afsnit, og giver her et bud på, hvordan Cæsar blev så afgørende for vores forståelse af antikken.

Podcast

Kejser no. 1 med Trine Arlund Hass

00.00
00.00

Forfatter Knud Romer genopliver sit populære radioprogram Romerriget fra Radio24Syv på Golden Days festivalen 2021 under temaet ’Antikken’. I fem samtaler med eksperter i antik kultur og samfund belyser Knud Romer livet, filosofien og myterne i oldtidens Rom. Samtalerne er liveoptagelser fra Golden Days 2021 – gennemført med støtte fra Carlsbergfondet.

Abonnér på nyt fra Carlsbergfondet

Ønsker du at følge med i vores videnformidling og aktiviteter generelt? Eller er du forsker og interesseret i nyheder, der vedrører vores opslag og uddelinger? Så tilmeld dig et af vores nyhedsbreve.