Podcast: Rygrad og rummelighed – tanker om dannelse

Publiceret:

01.12.2019

Tags:

Folkemødet 2019: Antropolog og direktør for Nationalmuseet, Rane Willerslev, sætter ord på sine tanker om et mere modigt dannelsesbegreb.

Dannelse er blevet moderne igen. Ikke mindst fordi mange advarer om et ’tab’ af dannelse. Men hvad er egentlig problemet? Det handler næppe om, at vi er blevet dårligere til at huske kongerækken. Det handler om, at vi skal turde trække tæppet væk under os selv for at udvide vores verdensbillede, pointerer Willerslev i denne samtale med journalist Mikkel Frey Damgaard.

Podcast

Rygrad og rummelighed – tanker om dannelse

00.00
00.00

Folkemødet

Hvert år er Carlsbergfamilien til stede på Folkemødet i eget telt med et omfattende program. Her inviterer vi til debatter, forskersamtaler, kunstperformances, koncerter og ikke mindst rum til fordybelse og eftertanke. De fleste samtaler om forskning bliver optaget og udgivet som podcast, så flere kan få glæde af dem.

Lyt til alle podcasts fra Folkemødet

Abonnér på nyt fra Carlsbergfondet

Ønsker du at følge med i vores videnformidling og aktiviteter generelt? Eller er du forsker og interesseret i nyheder, der vedrører vores opslag og uddelinger? Så tilmeld dig et af vores nyhedsbreve.