Podcast: Tag en Tænkepause - om Valg

Publiceret:

16.02.2020

Tags:

Folkemødet 2019: Danmark vinder nok aldrig VM i fodbold. Derimod kan vi bryste os af at være verdens bedste til at afholde valg.

Det er ikke så dårlig en trøstpræmie, for ethvert folkestyre forudsætter, at magthaverne regelmæssigt står til ansvar over for borgerne. Hvis vælgerne ikke har noget reelt valg, eller hvis fusk og sjusk dominerer dagsordenen, bliver demokrati nemt til diktatur. Bliv klogere på det demokratiske ritual med professor i Statskundskab Jørgen Elklit. Programlagt i samarbejde med Aarhus Universitetsforlag.

Podcast

Tag en Tænkepause - om Valg

00.00
00.00

Folkemødet

Hvert år er Carlsbergfamilien til stede på Folkemødet i eget telt med et omfattende program. Her inviterer vi til debatter, forskersamtaler, kunstperformances, koncerter og ikke mindst rum til fordybelse og eftertanke. De fleste samtaler om forskning bliver optaget og udgivet som podcast, så flere kan få glæde af dem.

Lyt til alle podcasts fra Folkemødet

Abonnér på nyt fra Carlsbergfondet

Ønsker du at følge med i vores videnformidling og aktiviteter generelt? Eller er du forsker og interesseret i nyheder, der vedrører vores opslag og uddelinger? Så tilmeld dig et af vores nyhedsbreve.